Erik Cerviño Alonso =))))))) POR UN MUNDO MEJOR

TOP 16 =D REAL MADRID 85 REGAL BARÇA 82

TOP 16 =D  REAL MADRID 85 REGAL BARÇA 82

O Regal Barça estivo 39 minutos por diante no marcador. Xogou un gran partido e mereceu a victoria .  Estiveron todo partido por diante ,Vistalegre gardaba xa en silencio resignado. Pero o máis xoven, o máis inconsciente, Sergi Llull, non estaba por perder outro derbi. 10 puntos seus nos últimos 6 minutos e os seus 18 totales, acompañados polos incombustibles Louis Bullock e Felipe Reyes, obraron unha remontada coa que o Madrid recorta seu camiño aos cuartos da Euroliga.

A paliza inical aos locais (5-17, min. 6) condicionou o resto da primeira mitade, cos brancos sempre a remolque. O Regal Barça alimentabase dos puntos de Navarro 12 puntos ao descanso, 21 finais e os rebotes ofensivos 11. Mentres que o Madrid sufría un dos frecuentes días nefastos de Quinton Hosleyque non tivo acerto cara a canasta.

Épica remontada do Real Madrid sobre o Regal Barça gracias a un acertado Sergi Llull que con 10 puntos no último cuarto coronouse en Vistalegre.¡Hala Madrid!